Online magazine PDF

Online magazine PDF laten maken

Zoekt u een manier om uw magazine online op uw website te plaatsen? Dan is een online magazine PDF wel iets voor u! Digitaal Publiceren zet uw tijdschrift om tot een online magazine PDF. Dit houdt in dat lezers via de telefoon, tablet of computer door uw magazine online kunnen bladeren. Door bepaalde effecten zoals schaduwen en geluidseffecten maakt Digitaal Publiceren het voor de lezers fijn om uw magazine te lezen. U kunt uw magazine plaatsen in uw eigen huisstijl van uw bedrijf. Zo wordt uw magazine herkenbaar en straalt het kwaliteit uit. Er is steeds meer vraag naar een online magazine PDF omdat er steeds meer mensen actief zijn online. In Nederland zijn er dan ook meerdere bedrijven die uw magazine kunnen omzetten naar een online magazine PDF. Maar u vindt nergens onze dienst goedkoper. Wij bieden hoge kwaliteit aan tegen de laagste prijs. Wij rekenen een scherp tarief van €75,-. En naast de lage kosten heeft u veel mogelijkheden met een bladerbaar PDF van Digitaal Publiceren. Wij vertellen u hier graag meer over.

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

De voordelen van een online magazine PDF

Bij een online magazine PDF kunt u ervoor kiezen om video’s te plaatsen. Zo kan u bijvoorbeeld iets laten zien of uitleggen. Daarnaast kan u muziek laten afspelen voor een bepaalde sfeer. Dit geeft een exclusief tintje aan uw online magazine. Wilt u graag een link hebben die doorverwijst naar een pagina van bijvoorbeeld uw website? Geen probleem! Digitaal Publiceren kan uw website linkjes optimaal laten werken. Het drukken van een fysiek magazine kan behoorlijk prijzig zijn. Met een online magazine is dat verleden tijd. U heeft een vaste prijs en veel meer mogelijkheden dan een fysiek blad.

Onze werkwijze van een online magazine PDF

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij werken met één vast contactpersoon. Tijdens dit gesprek geven wij meer informatie over de mogelijkheden van een bladerbare PDF. U kunt vervolgens een keuze maken en wij gaan direct aan de slag. Digitaal Publiceren hanteert een snelle en betrouwbare service. Binnen 24 uur staat uw online magazine klaar. De voordelen zoals video’s, muziek en linkjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Geen extra kosten, maar een vast tarief. Op onze website vindt u onze werkwijze in beeld. Ervaar zo de voordelen die wij u aan kunnen bieden. Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar via de e-mail of telefoon en helpen u graag. Wat kan Digitaal Publiceren voor u betekenen?