Blader catalogus

Maak van uw catalogus een unieke blader catalogus!

Bent u op zoek naar een bladercatalogus? Bent u op zoek naar een manier om uw jaarverslag, online magazine of online brochure te publiceren aan uw klanten, medewerkers en zakenrelaties? Als u een bladercatalogus nodig hebt bent u bij Digitaal Publiceren aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring op het gebied van bladerbare PDF’s bent u bij ons aan het juiste voor een mooie blader catalogus. Digitaal Publiceren is uw expert als het om digitaal publiceren gaat. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt eens rondkijken op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die u daar aantreft. Daarnaast kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Onze medewerkers denken graag met u mee en gaan graag voor u aan de slag. Wij zien uw aanvraag voor een blader catalogus graag tegemoet. 

Bestel direct online uw bladercatalogus!

Een bladercatalogus is niet alleen bestemd voor grote bedrijven maar ook voor eenmanszaken kunnen wij dit regelen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt uw bladercatalogus heel gemakkelijk online bestellen. U stuurt ons uw PDF document op en wij zetten uw PDF om naar een bladerbaar document. Op deze manier hoeft u zelf nooit meer te tobben over de lay-out van uw PDF document. Onze experts zorgen ervoor dat uw PDF document er professioneel uit komt te zien. Een bladercatalogus kan zowel op computers als op tablets en smartphones worden geopend. Hierdoor kunnen uw lezers overal uw publicatie op een voor hen prettige manier lezen. Digitaal Publiceren streeft ernaar om binnen 24 uur uw online bladercatalogus omgezet te hebben. Klinkt u dat als muziek in de oren? U kunt uw PDF bestand direct naar ons doorsturen! Wij gaan gelijk voor u aan de slag!

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Een bladercatalogus van Digitaal Publiceren.com functioneert in alle browsers. Ook op mobiele apparaten kunnen uw klanten online door uw catalogus bladeren. Beleef de unieke blader ervaring online met een bladerbare catalogus van Digitaal Publiceren.com. Ook links zijn mogelijk. Klikt uw klant op een product in de catalogus, dan kunt u deze zo eenvoudig doorlinken naar uw webshop!

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Maak van uw PDF document een mooie bladercatalogus!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gewenste bladercatalogus? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt al vanaf 65 euro een bladercatalogus laten maken. Het enige dat u hoeft te doen is uw PDF document naar ons toe te sturen. De rest doen wij! Binnen één dag wordt uw document omgezet naar een professionele bladercatalogus in uw eigen huisstijl. Onze bladercatalogussen zijn volledig reclamevrij en daarnaast kan deze worden voorzien van links.  Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-up afbeeldingen. De keuze is helemaal aan u! De hosting is eenvoudig via uw eigen web omgeving. Wij maken van een statisch PDF document een bladerbare publicatie!