Online jaarverslag

Online jaarverslag maken

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw online jaarverslag kan publiceren? Dan bent u bij Digitaal Publiceren aan het juiste adres. Digitaal Publiceren is dé specialist op het gebied van online documenten publiceren. Wij zetten standaard PDF bestanden om in een bladerbaar PDF. Op deze manier geeft u de lezers het gevoel dat ze daadwerkelijk een pagina omslaan. Bovendien is het bij Digitaal Publiceren mogelijk om muziek, video’s of linkjes te plaatsen in uw online document. Wanneer u kiest voor achtergrondmuziek creëert u een bepaalde sfeer. Met een video kunt u iets uitleggen of laten zien. Zo krijgen uw lezers een beter beeld. Wilt u uw online jaarverslag koppelen met een website van bijvoorbeeld uw bedrijf? Digitaal Publiceren laat al uw linkjes optimaal werken en verwijzen naar de juiste website. Er is veel mogelijk bij Digitaal Publiceren.

Bestel direct uw online jaarverslag!

Direct van uw PDF document een mooi online jaarverslag maken? Bestel direct uw online jaarverslag en plaats deze vandaag nog online op uw website!

  • Binnen 1 dag online!
  • Nergens goedkoper!
  • Volledig reclamevrij!
  • Incl. links en video’s!
Maak direct uw online jaarverslag!

Online jaarverslag laten maken?

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Een online jaarverslag publiceren

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een jaarverslag te laten drukken. De nadelen hiervan zijn vooral lange wachttijden en prijzige drukkosten. Bij Digitaal Publiceren is dat niet zo. Wij bieden een snelle service aan. Wanneer u bestelt, zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur uw online jaarverslag is gepubliceerd. Bovendien hanteren wij een vaste prijs. Onze kwaliteit en prijs verhouding vindt u nergens! Voor €75,- exclusief BTW heeft u al een prachtig online jaarverslag. Wij weten dat het belangrijk is dat de huisstijl van uw bedrijf past bij het jaarverslag. Daarom is het bij ons mogelijk om uw huisstijl aan ons te leveren. Wij zorgen ervoor dat de huisstijl en online jaarverslag naadloos op elkaar aansluiten. Wilt u een offline exemplaar? Geen probleem. Bij Digitaal Publiceren kan u uw jaarverslag ook voor offline doeleinden gebruiken. Bovendien kunnen wij ook uw jaarverslag op een cd-rom of USB zetten. Zo heeft u altijd uw jaarverslag bij de hand en kunt u uw jaarverslag eenvoudig verspreiden. ​Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Digitaal Publiceren te bieden heeft? Op onze website vindt u diverse publicaties. Wij doen namelijk meer dan alleen online verslagen publiceren. Heeft u een eigen magazine? Wilt u informatie geven via een brochure? Of bent u opzoek naar een online catalogus? Wij kunnen het voor u regelen. Bij Digitaal Publiceren bent u in contact met één vast persoon. Zo voorkomen wij misverstanden en geven wij u en uw jaarverslag de volledige aandacht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Digitaal Publiceren is bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wij staan u graag te woord!