Online brochure

Een bladerbare PDF als online brochure

U kunt natuurlijk brochures laten drukken tegen hoge drukkosten. Een voordelig alternatief om snel en eenvoudig veel mensen te bereiken is het publiceren van een brochure in de vorm van een online bladerbare PDF. Een bladerbare PDF is een digitale publicatie waar op zowel computers als op smartphones doorheen ‘gebladerd’ kan worden. Een bladerbare PDF wordt veel gebruikt voor brochures, jaarverslagen, folders en magazines. Bij DigitaalPubliceren.com kunt u een bladerbare PDF laten maken. Dankzij de snelle service staat uw publicatie binnen 24 uur online.

Een bladerbare PDF biedt veel mogelijkheden. Zo heeft u bij DigitaalPubliceren.com de mogelijk om geluid te integreren in de bladerbare PDF of om links toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld achtergrondmuziek toevoegen of kunt u door middel van een link eenvoudig doorverwijzen naar bijvoorbeeld uw website. Een bladerbare PDF kan online worden gepubliceerd maar kan ook worden opgeslagen op onder andere USB of cd-rom. U kunt uw brochure zo op verschillende manieren verspreiden. Afzonderlijke pagina’s van de brochure kunnen eventueel worden opgeslagen als PDF document of kunnen worden uitgeprint. Een online brochure in de vorm van een bladerbare PDF biedt veel meer mogelijkheden dan een gedrukte brochure en is ook nog eens veel voordeliger!

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

De service van DigitaalPubliceren.com

Uw online brochure kan binnen 24 uur online staan in de vorm van een bladerbare PDF. Alles wat u daarvoor hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op de website van DigitaalPubliceren.com en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document. De rest kunt u met een vertrouwd hart aan ons overlaten. Wij converteren uw PDF bestand tot een bladerbare PDF die vervolgens wordt gepubliceerd op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Uw brochure staat dan online en is voor iedereen die toegang heeft tot de publicatie beschikbaar. Een bladerbare PDF van DigitaalPubliceren.com is vrij van reclame en kunt u helemaal zelf vormgeven.

De kosten van een bladerbare PDF

Door uw brochure te publiceren in de vorm van een online bladerbare PDF bespaart u op hoge drukkosten. DigitaalPubliceren.com levert een bladerbare PDF die vrij is van reclame tegen de scherpste prijs. Goedkoper gaat u het niet vinden. Een bladerbare PDF bestelt u bij ons voor €75,-! In deze prijs zijn alle opties, zoals integratie van muziek en links, inbegrepen. Als bijkomend voordeel krijgt u van ons kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Plaats vandaag nog uw bestelling op onze website, dan zorgen wij ervoor dat uw brochure binnen 24 uur online staat!