Online catalogus

Een bladerbare PDF als online catalogus

Catalogi kunt u natuurlijk laten drukken. Maar dat brengt hoge drukkosten met zich mee. Een voordelig alternatief om uw catalogus eenvoudig en snel te kunnen verspreiden is het publiceren van een catalogus in de vorm van een online bladerbare PDF. Dit is een digitale publicatie waar doorheen ‘gebladerd’ kan worden op zowel computers als smartphones. Een bladerbare PDF wordt dankzij het gebruiksgemak veel toegepast voor online publicatie van catalogi, jaarverslagen, brochures en magazines. Bij DigitaalPubliceren.com kunt u een bladerbare PDF laten maken tegen een scherp tarief. Dankzij onze snelle service staat uw catalogus binnen 24 uur online. Een bladerbare PDF biedt u veel mogelijkheden. Zo kunt u er bij DigitaalPubliceren.com voor kiezen om geluid te integreren in de bladerbare PDF of om links toe te voegen. Hierdoor kan er bijvoorbeeld achtergrondmuziek aan uw online catalogus worden toegevoegd of kan er door middel van een link eenvoudig worden doorverwijzen naar bijvoorbeeld uw website. Een bladerbare PDF kan online worden geplaatst maar kan ook worden opgeslagen op onder andere USB of cd-rom. Een catalogus kan zo op verschillende manieren worden verspreid. Ook heeft u de optie om afzonderlijke pagina’s van de catalogus op te slaan als PDF document of om afzonderlijke pagina’s uit te printen. Een online catalogus in de vorm van een bladerbare PDF biedt zoveel meer mogelijkheden dan een gedrukte catalogus en is ook nog eens veel voordeliger!

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

De service van DigitaalPubliceren.com

Uw online catalogus kan binnen 24 uur online staan in de vorm van een bladerbare PDF. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op de website van DigitaalPubliceren.com en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document. De rest doen wij voor u. Wij converteren uw PDF bestand tot een bladerbare PDF en publiceren die vervolgens op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Uw catalogus staat dan online en is vanaf dat moment voor iedereen die toegang heeft tot de publicatie beschikbaar. Een bladerbare PDF van DigitaalPubliceren.com is altijd vrij van reclame.

De kosten van een bladerbare PDF

Een online bladerbare PDF is de ideale manier om uw catalogus te publiceren. U bespaart er veel geld mee omdat u geen drukkosten heeft. DigitaalPubliceren.com levert een bladerbare PDF tegen de scherpste prijs. Een bedrijf dat een reclamevrije bladerbare PDF voor u maakt tegen een lagere prijs gaat u niet vinden. Bij DigitaalPubliceren.com heeft u een bladerbare PDF voor €75,-! In deze prijs zijn alle opties, zoals integratie van muziek en links, inbegrepen. Als extra voordeel krijgt u van ons kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Als u vandaag nog uw bestelling plaatst op onze website, dan zorgen wij ervoor dat uw catalogus binnen 24 uur online staat!