Online magazine

Online magazine laten maken?

Altijd al gedroomd van een eigen online magazine? Maar vindt u de kosten voor het laten drukken van uw magazine ook zo duur? Een online magazine biedt de ultieme oplossing! Bij ons kunt u voor slechts € 75,- uw online magazine laten maken. Zo speelt u in op de online beleving van uw doelgroep, want uw lezers kunnen uw online magazine ook via de smartphones en tablets raadplegen! Uw online magazine kunt u realiseren en vormgeven als een fysiek magazine, echter verspreidt u het als online magazine.

Een online magazine kan men via computers, tablets of smartphones doorbladeren. Zo heeft u het gevoel van een fysieke en traditioneel magazine, maar de voordelen van een online magazine! Het laten maken van een online magazine is fors goedkoper dan een fysieke uitgave. Zo bespaart u op de kosten voor het drukken en laten verspreiden. Bij ons betaalt u een eenmalige bijdrage voor het converteren van uw magazine tot uw online magazine!

Wordt het niet eens tijd om uw magazine om te toveren tot een prachtige digitale bladerbare PDF? Maak van uw magazine een online magazine en informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bestel uw online magazine!

Wilt u direct uw online magazine bestellen? Dat kan! Bestel uw online magazine nu voor slechts 75 euro excl. BTW. Uw PDF is binnen 1 werkdag online en gereed!

  • Geschikt voor mobiel!
  • Binnen 1 dag online!
  • Nergens goedkoper!
  • Incl. links/video’s!
Bestel uw publicatie!

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Behaal een groot bereik met uw online magazine

Als u uw eigen online magazine of online glossy op de markt brengt, wilt u natuurlijk wel dat zoveel mogelijk mensen uw online magazine lezen. Door Google Analytics te integreren in uw online magazine, kunt u exact analyseren hoe vaak en hoelang men uw online magazine leest. Dit is meteen interessante informatie voor de verkoop van advertentieruimte in uw online magazine! Zo kunt u meten wat de resultaten zijn van uw online magazine.

Meerdere online magazines laten maken?

Wilt u meer online magazines op de markt gaan brengen of heeft u een vaste frequentie dat uw online magazine online verschijnt? Dan biedt Digitaal Publiceren u een interessant voordeel. Zo bieden wij een fikse stapelkorting bij afname van meerdere online magazines. Wanneer u maandelijks uw online magazine uitbrengt zijn de kosten slechts € 56,- per uitgave! Bij een wekelijks magazine zijn de kosten slechts € 29,- per uitgave! Profiteer nu van ons voordeel!