PDF bladerbaar maken

De mogelijkheden van een PDF bladerbaar maken

Een bladerbare PDF kan voor veel doeleinden worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een online jaarverslag, een online magazine of een online brochure. DigitaalPubliceren.com kan uw PDF bladerbaar maken, waarbij uw eigen huisstijl behouden blijft. Een bladerbare PDF kan op zowel computers als op tablets en smartphones worden geopend. Hierdoor hebben lezers bijna overal toegang tot uw online publicatie en kunnen ze dankzij de bladerbare PDF uw online publicatie ook buitenshuis op een prettige manier lezen.

Een bladerbare PDF heeft verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om achtergrondmuziek te laten integreren in uw bladerbare PDF of kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van links naar bijvoorbeeld uw website. Een bladerbare PDF kan online worden gepubliceerd maar kan ook worden opgeslagen op onder andere USB of cd-rom. Zo kunt u uw publicatie op verschillende manieren verspreiden. Ook kunnen afzonderlijke pagina’s van de online publicatie worden opgeslagen als PDF document of worden uitgeprint. Een PDF bladerbaar maken levert eindeloos veel mogelijkheden op en is ook nog eens voordeliger dan een gedrukte publicatie!

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

DigitaalPubliceren.com - Onze service

Uw online jaarverslag, online magazine of online brochure publiceren in de vorm van een bladerbare PDF kan bij DigitaalPubliceren.com heel eenvoudig. U hoeft alleen uw bestelling te plaatsen op onze website, uw huisstijl aan te leveren en uw PDF document aan te leveren. De PDF bladerbaar maken doen wij voor u. Vervolgens publiceren we uw bladerbare PDF op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Vanaf dat moment staat uw digitale publicatie online en kan iedereen met toegang tot het document de publicatie zien. Een bladerbare PDF van DigitaalPubliceren.com is vrij van reclame en kan door de verschillende mogelijkheden geheel naar uw behoeften worden aangepast. Dit doen wij door gebruik van uw eigen huisstijl en eventueel het gebruik van achtergrondmuziek of links.

Wat kost het om een PDF bladerbaar te laten maken?

Met een bladerbare PDF bespaart u veel geld omdat u geen drukkosten heeft. Wij leveren u een bladerbare PDF tegen de laagste prijs. Een bedrijf dat een reclamevrije bladerbare PDF voor u maakt voor een lagere prijs zult u niet vinden. U heeft bij DigitaalPubliceren.com uw eigen bladerbare PDF voor €75,-! Dit is inclusief alle mogelijkheden zoals achtergrondmuziek en links. Als klant ontvangt u van ons bovendien kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Plaats vandaag nog uw bestelling op onze website, dan zorgen wij ervoor dat uw digitale publicatie binnen 24 uur online staat.

Wilt u uw PDF bladerbaar maken? Dan bent u bij Digitaal Publiceren aan het juiste adres. Zo is een bladerbare PDF niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Iedereen kan zijn PDF laten omzetten bij ons. Wij zijn experts als het gaat om digitaal publiceren. Zo hoeft u naar ons alleen maar uw PDF document naar ons op te sturen en wij zetten uw PDF om in een bladerbaar document. Zo hoeft u zelf nooit meer te tobben met de lay-out van uw PDF document. Wij zorgen ervoor dat uw PDF document er professioneel uit komt te zien door er een bladerbare PDF van te maken. Wij zetten allerlei PDF documenten om in een online bladerboek. Zo kunt u denken aan een jaarverslag, catalogus, folder of een magazine. Zo ziet u dat er verschillende mogelijkheden zijn waarvoor u een online bladerboek kunt aanvragen. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is een online PDF document. Verder nemen wij al uw zorgen uit handen. Daarbij streven wij ernaar om binnen 24 uur uw online bladerboek omgezet te hebben.

PDF bladerbaar maken, al vanaf € 75,-

​Ook voor de kosten hoeft u het niet te laten. Wij rekenen geen hoge bedragen waardoor een bladerbare PDF maken voor iedereen toegankelijk wordt. Op die manier kan iedereen genieten van de voordelen die een bladerbare PDF met zich mee brengt. Een PDF bladerbaar maken levert veel voordelen op. Zo geeft een bladerbare PDF uw online jaarverslag of magazine een professionele uitstraling. Digitaal Publiceren helpt u graag bij uw PDF bladerbaar maken. Voor het geld hoeft u het ook niet te laten, want voor 75 euro hebt u al een professionele bladerbare PDF. Op die manier is een bladerbare PDF voor iedereen betaalbaar. Voor voorbeelden hoe zo’n bladerbare PDF eruit komt te zien kun je terecht op de website van Digitaal Publiceren. Daar vindt u voorbeelden zodat u een beeld krijgt hoe zo’n bladerbare PDF eruit komt te zien. Uiteraard staat Digitaal Publiceren u ook graag te woord bij vragen. Wij helpen u graag op weg.