Veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over onze bladerbare publicaties!

Benieuwd naar hoe het werkt om een publicatie om te zetten naar een bladerbare publicatie? Of heeft u vragen? We hebben de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Neem contact met ons op!

Snelle levering!

Wij maken uw bladerbare publicatie altijd binnen 1 werkdag!

Vriendelijke service

We bieden een zeer goede klantenservice en staan u altijd direct te woord.

Veilig betalen

Uw bestelling kunt u veilig online plaatsen en betalen via iDEAL of Paypal.

Veilig

Uw publicaties staan altijd beveiligd online!

1. Hoe krijg ik mijn publicatie opgeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maanden online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat kost een bladerbare publicatie?

Elke bladerbare publicatie kost € 75,- excl. BTW. Dit is ongeacht de functies of de grootte van de publicaties. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Voor terugkerende klanten hebben we ook interessante staffelkortingen. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF document zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Bij ons dient u het PDF document aan te leveren. De rest doen wij! Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Het bedrijfslogo dient u aan te leveren in een RGB kleurindeling in een JPEG en/of PNG bestand. U kunt uw PDF aanleveren via WeTransfer onder vermelding van uw ordernummer of via ons bestelformulier. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.) De PDF dient in lage resolutie (72 dpi) aangeleverd te worden in RGB kleuren. De PDF mag ook niet bestaan uit meerdere lagen, maar uit 1 laag.

5. Met wat voor techniek worden de publicaties bladerbaar gemaakt?

Onze bladerbare publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn onze bladerbare publicaties toegankelijk voor elke online omgeving, maar functioneren deze ook perfect op alle smartphones en tablets.

6. Hoe ziet een bladerbare publicatie er uit?

Op onze pagina Voorbeelden vindt u een overzicht van meerdere voorbeelden van een bladerbare publicatie.

7. Moet ik alle publicaties direct omzetten in mijn staffelkorting?

Nee. Als u bij ons gebruik maakt van de staffelkorting en u bestelt direct meerdere publicaties, dan heeft u vervolgens 12 maanden de tijd om uw PDF document aan te leveren.

8. Kan ik ook later betalen? Kan ik ook op factuur betalen?

Ja. Bij ons kunt u uw publicatie ook op factuur achteraf betalen. Hier zitten echter wel administratiekosten aan verbonden. Ook kunt u de bestelling betalen via iDEAL, PayPal en Bancontact.

9. Werkt de bladerbare publicatie ook op smartphones en tablets?

Ja. Onze publicaties zijn volledig responsive opgebouwd en functioneren hierdoor volledig op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

10. Hoe lang blijft de bladerbare publicatie online staan?

De link naar uw bladerbare publicatie blijft bij ons uiterlijk 12 maanden online staan. Na die periode worden de publicaties altijd automatisch verwijderd. Echter ontvangt u ook altijd alle bestanden van de bladerbare publicatie via WeTransfer. Samen met begeleidend schrijven kunt u hiermee de bladerbare publicatie online plaatsen binnen uw eigen webhostingomgeving.  Daar kunnen de publicaties dan zo lang online blijven staan als u zelf wilt.

11. Kan de publicatie ook afgeschermd worden?

Ja, u kunt uw bladerbare publicatie bij ons laten afschermen voor algemene website bezoekers. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de publicatie niet wordt geindexeerd door Google. Maar ook is het mogelijk om de publicatie te beschermen met een wachtwoord.

11. Kan het printen/downloaden van de publicatie uitgeschakeld worden?

Ja, alle functies die in onze voorbeelden ziet staan kunnen uitgeschakeld worden. Zo is het dus mogelijk om een bladerbare publicatie te maken die niet geprint of gedownload kan worden.

12. Kan ik ook hyperlinks plaatsen in mijn publicatie?

Ja, alle functies die in uw aangeleverde PDF document zitten worden door ons automatisch overgenomen. Als u in uw publicatie dus gebruik maakt van hyperlinks, functioneren deze ook automatisch in uw bladerbare publicatie.

13. Hoe plaats ik video's in mijn bladerbare publicatie?

U kunt YouTube en/of Vimeo video’s plaatsen in uw bladerbare publicatie. Deze extra optie dient u aan te geven binnen het bestelproces. Vervolgens ontvangen wij graag van u een duidelijke aanduiding op de pagina (zoals bijvoorbeeld een zwart kader) en de link naar de video. Wij zullen deze vervolgens plaatsen binnen de bladerbare publicatie.

14. Kan ik ook specifieke huisstijl wensen doorvoeren?

Ja, alles binnen de publicatie is aan te passen naar uw eigen huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan uw logo, favicon, kleuren van de balk en de achtergrondkleur (of afbeelding). Geef deze specifieke wensen aan binnen het “Opmerkingen” veld op de pagina Afrekenen binnen het bestelproces.

15. Hoe maak ik een bladerbare publicatie?

Als u al een PDF document heeft, kunt u via de knop “Bestel direct” direct uw bladerbare publicatie laten maken. Het enige wat u hoeft te doen is uw voorkeuren en extra opties aan te vinken en wij verzorgen de rest!

16. Kan ik het 'blader geluid' uitzetten?

Ja, het is mogelijk om het blader geluid uit te schakelen. Dit kan in de menubalk per gebruiker, maar we kunnen ook het bladergeluid weglaten binnen uw bladerbare publicatie. Indien u dit wenst, verzoeken wij u dit kenbaar te geven in het veld “Opmerkingen” binnen de Afrekenen pagina in het bestelproces.

17. Ik heb nog geen PDF. Maken jullie die ook?

Nee. Wij maken zelf geen brochures, magazines, jaarverslagen, catalogussen etc. Wij maken alleen een bladerbare publicatie van een PDF document dat u bij ons aanlevert. Als u dus nog geen PDF document heeft, verzoeken wij u dit PDF document eerst te maken en hopen wij u daarna verder te kunnen helpen als uw PDF document gereed is.

Direct hulp nodig?

Bel ons! 0416 745460

Maak direct uw bladerbare publicatie!