Online folder maken

Uw PDF folder als online folder maken

Wilt u uw PDF folder als online folder maken? Digitaal Publiceren.com is de website voor het online folder maken. U kunt natuurlijk uw folders laten drukken. Maar dit brengt hoge drukkosten met zich mee. Een voordelig alternatief om snel en eenvoudig veel mensen te bereiken is het publiceren van een folder in de vorm van een online bladerbare PDF. Een bladerbare PDF is een online publicatie op basis van een PDF document, waar op zowel computers als op smartphones doorheen ‘gebladerd’ kan worden. Een bladerbare PDF wordt vanwege het gebruiksgemak veel toegepast voor de online publicatie van folders, jaarverslagen, catalogi en magazines. Bij DigitaalPubliceren.com kunt u een bladerbare PDF laten maken van uw PDF bestand die dankzij onze zeer snelle service binnen 24 uur online kan staan. Een bladerbare PDF biedt u veel mogelijkheden. Bij DigitaalPubliceren.com bieden we u bijvoorbeeld de mogelijkheid om geluid te integreren in de bladerbare PDF of om links toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld achtergrondmuziek toevoegen of kunt u door middel van een link eenvoudig doorverwijzen naar bijvoorbeeld uw webshop. Afzonderlijke pagina’s van de bladerbare PDF kunnen eventueel worden opgeslagen als PDF document of kunnen worden uitgeprint. Een online folder in de vorm van een bladerbare PDF biedt veel meer mogelijkheden dan een gedrukte folder en is ook nog eens veel voordeliger!

Direct uw online folder maken?

Wilt u direct online uw online folder maken? Wij zorgen ervoor dat uw folder binnen 1 werkdag online!

  • Inclusief links.
  • Binnen 1 dag online!
  • Nergens goedkoper!
  • Ook met Google Analytics koppeling mogelijk!
Direct uw online folder bestellen!

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

De service van DigitaalPubliceren.com

Een online folder maken in de vorm van een bladerbare PDF is bij DigitaalPubliceren.com heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op de website van DigitaalPubliceren.com en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document. De rest doen wij voor u! Wij converteren uw PDF bestand tot een bladerbare PDF die vervolgens wordt gepubliceerd op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Vanaf dat moment staat uw folder online en is uw folder voor iedereen online in te zien.

De kosten van een online folder maken

Een folder publiceren in de vorm van een online bladerbare PDF is een voordelige optie. U bespaart veel geld doordat u geen drukkosten heeft. DigitaalPubliceren.com levert een bladerbare PDF die vrij is van reclame tegen de scherpste prijs. Een bedrijf dat een reclamevrije bladerbare PDF voor u maakt tegen een lagere prijs gaat u niet vinden. Een bladerbare PDF heeft u bij ons voor €75,-. In deze prijs zijn alle opties, zoals integratie van muziek en links, inbegrepen. Als klant krijgt u van ons kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Plaats vandaag nog uw bestelling op onze website, dan zorgen wij ervoor dat uw folder binnen 24 uur online staat! Online folder maken doet u bij Digitaal Publiceren! U wilt een online folder maken? Digitaal Publiceren.com is de marktleider op het gebied van een online folder maken. Wij kunnen u volledig ondersteunen bij het digitaal publiceren van uw online folder. Maar hoe werkt dat nu precies? Uw online folder maken begint met het plaatsen van uw bestelling op onze website. Vervolgens neemt een vast contactpersoon contact met u op. Deze medewerker neemt de wensen rond de vormgeving met u door.

Online folder maken: ook op smartphones en tablets

De software van Digitaal Publiceren.com kan van uw folder een online folder maken die ook uitermate geschikt is voor het gebruik van smartphones en tablets. Hierdoor profiteert u ook maximaal van alle mobiele ontwikkelingen. Maar het is niet het enige voordeel van een online folder maken. Bij Digitaal Publiceren.com kunt u namelijk ook Google Analytics koppelen aan uw online folder. Zo ziet u precies hoeveel mensen uw online folder bekijken en op welke pagina zij kijken> Daarnaast kunt u eenvoudig links toevoegen, dit kan van grote invloed zijn op uw conversieratio. Zo kunnen geïnteresseerden bijvoorbeeld direct doorklikken naar de aanbieding in uw webshop. Bij Digitaal Publiceren.com is bijna alles mogelijk, van het plaatsen van video;s tot links!

Wat kost een online folder maken?

Maar wat kost het online maken van een online folder? U kunt uw online folder maken vanaf € 75,-, maar als u wekelijks, maandelijks of per kwartaal een folder online laat maken profiteert u al direct van interessante staffelkorting! Wilt u uw PDF document omzetten tot een prachtige online folder? Plaats direct uw bestelling of vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0416 745460.