Jaarverslag digitaal

Jaarverslag digitaal laten maken?

Digitaal Publiceren kan uw jaarverslag bestand omzetten tot een jaarverslag digitaal. Met een jaarverslag digitaal heeft u veel mogelijkheden en opties. Zo kan u video’s plaatsen, muziek toevoegen of linkjes koppelen. U geeft op deze manier een extra dimensie aan het lezen van uw jaarverslag. Digitaal Publiceren is een bedrijf die een PDF bestand omzet naar een bladerbaar PDF bestand. Wij werken met bepaalde effecten en schaduwen. Door deze effecten krijgt de lezer het idee dat ze daadwerkelijk een pagina omslaan. U kunt Digitaal Publiceren vergelijken met een drukkerij. Alleen heeft u met een drukkerij lange wachttijden en hoge drukkosten. Digitaal Publiceren hanteert een vaste prijs voor uw jaarverslag digitaal. Daarnaast garanderen wij dat uw jaarverslag binnen 24 uur online staat. Wij streven naar een betrouwbare en snelle service. Onze werkwijze is vrij simpel. U kunt op onze website een bestelling plaatsen. Deze bestelling komt bij ons binnen en verweken we zo snel mogelijk. Wij vragen dan u om uw PDF bestand aan te leveren. Wij controleren uw bestand zorgvuldig en wanneer er een akkoord is gaan wij aan de slag.

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Uw jaarverslag digitaal laten maken door Digitaal Publiceren

Digitaal Publiceren houdt altijd rekening met de huisstijl van uw bedrijf. Wij maken uw jaarverslag op maat. Tijdens het proces houdt u contact met één vast persoon. Wij staan voor persoonlijk contact. Zo weet u door wie u geholpen wordt. U kunt altijd bij ons terecht voor informatie of vragen. Wij vertellen u graag de mogelijkheden van Digitaal Publiceren. Op onze website staat onze werkwijze nog duidelijk uitgelegd. Bovendien vindt u onze aantrekkelijke tarieven. Onze prijs vindt u nergens. Wij publiceren online bestanden tegen de laagste prijs.  U kunt uw jaarverslag ook online op uw website zetten. Bij Digitaal Publiceren krijgt u een link waardoor u eenvoudig uw jaarverslag op uw website kan plaatsen. Wilt u uw jaarverslag graag op een cd-rom of USB? Dat kan. Digitaal Publiceren maakt het mogelijk om ook offline uw jaarverslag in te zien. Daarnaast kunnen wij Google Analyctics koppelen aan uw jaarverslag. Zo ziet u hoeveel mensen uw verslag hebben gelezen, welke pagina’s en nog veel meer! Een fysiek jaarverslag heeft beperkte functies in tegenstelling tot een jaarverslag digitaal. Maar Digitaal Publiceren doet meer! Wij publiceren onder andere magazines, folders, brochures en documenten. Bent u nieuwsgierig geworden? Op onze website vindt u voorbeelden van diverse publicaties. Ook zijn wij bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wij staan voor u klaar!