Digitaal magazine

Maak van uw PDF een uniek digitaal magazine!

Wilt u een digitaal magazine realiseren? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat in korte tijd uw magazine of glossy om kan zetten naar een digitale versie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Digitaal Publiceren. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het omzetten van een statisch PDF document naar een bladerbare publicatie. Een digitaal magazine kunt u realiseren en vormgeven als een fysiek magazine, echter u verspreidt het als online magazine. Dit scheelt u enorm veel in de drukkosten bij een tastbaar magazine. Een digitaal magazine van Digitaal Publiceren heeft vele voordelen. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die u toe kunt passen voor een digitaal magazine. U kunt een digitaal magazine al vanaf € 75,- online bestellen.

Digitaal magazine laten maken door Digitaal Publiceren

Digitaal Publiceren kan binnen één dag uw magazine omzetten naar een digitaal magazine. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling via onze website plaatsen. Aan de hand van uw gegevens bellen wij u zo snel mogelijk terug om uw wensen door te spreken. Nadat u de benodigde documenten naar ons heeft verzonden kunnen onze experts binnen één dag uw magazine of glossy omzetten naar een digitaal en bladerbaar magazine. Uw lezers kunnen de digitale magazines van Digitaal Publiceren via computers, tablets of smartphones doorbladeren en lezen. Op deze manier heeft u het gevoel van een fysiek en traditioneel magazine, maar de voordelen van een online magazine. Wilt u meer dan één digitaal magazine op uw website plaatsen of verspreiden? Dan kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Wanneer u maandelijks uw online magazine uitbrengt zijn de kosten slechts € 56,- per uitgave! Bij een wekelijks magazine zijn de kosten slechts € 29,- per uitgave! Profiteer nu van dit voordeel!

Maak direct uw digitale magazine!

Bestel direct!

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Bij Digitaal Publiceren.com maken wij van een PDF document een prachtige bladerbare ervaring. Wij kunnen zo voor u een prachtig digitaal magazine maken. Dit digitaal magazine is vervolgens op alle apparaten te bereiken. Ook mobiel! Ook links zijn mogelijk binnen uw bladerbare PDF. Begin vandaag nog met uw prachtige digitaal magazine!

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Maak van uw PDF een mooie digitaal magazine!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het omzetten van uw statische magazine naar een digitaal magazine? Onze experts vertellen u daar graag meer over. Daarnaast kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. De magazines worden volledig reclamevrij en in uw eigen huisstijl gemaakt. U kunt uw digitale magazines voorzien van links, YouTube- en Vimeo video’s en pop-up afbeeldingen. Op deze manier maakt u de beleving nog groter en krijgen uw lezers nog meer gevoel bij uw digitale magazine.