PDF document online

PDF document online laten maken

​Wilt u graag uw PDF document online? Dan kan Digitaal Publiceren u daar mee helpen. Wij kunnen voor u een PDF document online maken binnen 24 uur. Wij hebben vele mogelijkheden en bieden al ons voordeel voor een scherpe en vaste prijs. U kunt ons vergelijken met een drukkerij, maar wij gaan veel verder. Bij ons kunt u terecht voor een hoge kwaliteit PDF document online. Heeft u een magazine dat u graag online wil publiceren? Wilt u uw jaarverslag op een leuke manier op uw website zetten? Digitaal Publiceren heeft het allemaal. Door verschillende schaduwen en geluidseffecten ervaren de lezers het gevoel of ze echt een pagina omslaan. Een PDF document online van Digitaal Publiceren nodigt lezers uit om uw document te openen. Wij houden rekening met uw huisstijl en zorgen ervoor dat u het beste resultaat krijgt. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Bij ons komt u in contact met één vast persoon. Zo heeft krijgt u alle aandacht die u nodig heeft en ontstaat er geen miscommunicatie.

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Waarom een PDF document online van Digitaal Publiceren?

Een PDF document online is eenvoudig te lezen en geeft bijvoorbeeld de website van uw bedrijf een exclusief tintje. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld uw jaarverslag inzien, uw catalogus bekijken of informatie vinden in een online brochure. Bovendien bespaard het u een hoop kosten. Een tijdschrift laten drukken kost vaak veel tijd en geld. Bij een online magazine is dat niet zo. Wij hanteren een vaste prijs van €75,-. Alle mogelijkheden die wij bieden zitten daarbij inbegrepen. Maar kan je een PDF document online ook goed lezen op verschillende telefoons en tablets? Ja, dat kan! Digitaal Publiceren zorgt ervoor dat u geen enkel probleem heeft met het lezen van uw bladerbare PDF. Het document zal van hoge kwaliteit zijn en is leesbaar op elke smartphone, tablet en computer. Daarnaast zijn publicaties van Digitaal Publiceren ook beschikbaar als offline. Bij Digitaal Publiceren is het mogelijk om video’s, muziek en linkjes te plaatsen. Zo ervaart de lezer nog meer tijdens het lezen van uw document.

Een PDF document online van Digitaal Publiceren

Wanneer u een bestelling bij ons plaats nemen wij contact met u op. Wij geven u dan meer informatie over de mogelijkheden, kunnen advies geven indien nodig en nemen uw wensen door. U kunt vervolgens een keuze maken en wij gaan direct aan de slag. Wij kunnen veel document omzetten naar een bladerbaar PDF. Wilt u voorbeelden zien? Neem dan een kijkje op onze website. Digitaal Publiceren staat voor u klaar!