Online jaarverslagen

Online jaarverslagen laten maken

​Heeft u diverse jaarverslagen en wilt u deze graag online publiceren? Digitaal Publiceren is dan het bedrijf dat u zoekt. Digitaal Publiceren publiceert online jaarverslagen binnen 24 uur en tegen de laagste prijs. U vindt het nergens goedkoper! Wij hanteren een prijs van € 75,- exclusief BTW voor een online jaarverslag. In deze prijs zijn diverse mogelijkheden en opties inbegrepen. Deze mogelijkheden vertellen wij u graag. Wij zetten uw jaarverslag om in een bladerbare PDF. Dit geeft een extra dimensie aan uw jaarverslag. U kunt ons zien als een drukkerij, maar dan goedkoper, sneller én met meer voordeel! U bestelt bij ons een bladerbare PDF, vervolgens levert u het daadwerkelijke jaarverslag bij ons in, wij converteren het naar een bladerbaar PDF bestand. Daarna geven wij uw online jaarverslag geheel compleet. Wij controleren uw bestand altijd voordat wij aan het werk gaan. Wij geven uw online jaarverslagen de volledige aandacht en zorgen voor het perfecte eindresultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent! ​

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

De voordelen van online jaarverslagen

Er is veel mogelijk met het publiceren van online bestanden. Ten eerste, kunt u ervoor kiezen om video’s te plaatsen. Dit kan dienen als uitleg, als beeld of als extra toevoeging. Ten tweede is het mogelijk om audio toe te voegen aan uw online jaarverslag. Wilt u achtergrondmuziek tijdens het lezen of wilt u een bepaald geluid? Wij maken uw jaarverslag helemaal af. Heeft u een website en wilt u daar graag naar verwijzen? Ook dat kan bij Digitaal Publiceren. Digitaal Publiceren kijkt goed naar de linkjes en controleert of deze optimaal werken. Het is namelijk van groot belang dat deze verwijzen naar de juiste website of pagina. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen online actief. Er is steeds meer vraag naar online jaarverslagen. Wilt u meerdere jaarverslagen online publiceren? Wij bieden aantrekkelijke stapelkorting aan. Zo profiteert u van nog meer voordeel van Digitaal Publiceren.

Wij publiceren niet alleen online jaarverslagen. U kunt ook bij ons terecht voor online magazines, folders, documenten en nog veel meer! Bent u nieuwsgierig geworden? Wij verwijzen u graag door naar onze website. Hier staan enkele voorbeelden van diverse publicaties. Daarnaast kan u onze werkwijze vinden. Heeft u toch nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Digitaal Publiceren? Digitaal Publiceren hanteert één vast contactpersoon. Zo garanderen wij persoonlijke aandacht en contact. Digitaal Publiceren staat voor betrouwbare en goede service. Bestel nu uw bladerbare PDF en profiteer van uw online jaarverslag binnen 24 uur!