Bladerbare PDF maken

Online bladerbare PDF maken?

U was in Google op zoek naar “bladerbare PDF maken“? Digitaal Publiceren.com is gespecialiseerd in het maken van een prachtige bladerbare PDF. Wij zetten uw reguliere PDF documenten om tot een prachtige online publicatie. Een bladerbare PDF maken is al binnen 24 uur volledig gebeurd, daarnaast zijn de kosten zeer laag. U kunt al vanaf € 75,- een bladerbare PDF maken. Digitaal Publiceren.com is marktleider op het gebied van het omzetten van bladerbare PDF documenten.

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Uw bladerbare PDF maken in drie eenvoudige stappen

Van uw reguliere PDF document een bladerbare PDF maken is zeer eenvoudig uit te voeren. Na het plaatsen van uw online bestelling neemt een medewerker van Digitaal Publiceren.com contact met u op. U kunt vervolgens uw PDF document aanleveren, waarna het team van Digitaal Publiceren.com uw bladerbare PDF zal gaan maken. Na het bestellen volgt er een bestandscontrole waarin wordt gecontroleerd of de bestanden correct zijn aangeleverd. Vervolgens vindt de oplevering plaats, u kunt de bestanden per e-mail ontvangen waarna u deze op de eigen server kunt plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze (gratis!) hosting service. Dan ontvangt u van ons een URL waarop u de bladerbare PDF kunt vinden.

Waarom uw bladerbare PDF maken via Digitaal Publiceren.com?

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om via Digitaal Publiceren.com een bladerbare PDF te maken. Digitaal Publiceren.com biedt de ultieme online ervaring voor uw digitale publicaties. Wij bieden namelijk een prachtige bladerbare PDF die ook voledig functioneert op ale mobiele devices. Daarnaast is bij ons niet gehele proces geautomatiseerd. Ons team met ervaren medewerkers zorgen voor persoonlijk contact en een handmatige bestandscontrole. Daarnaast biedt Digitaal Publiceren.com de laagste prijzen. Een bladerbare PDF maken kan nergens zo voordelig dan bij Digitaal Publiceren.com. Maar ook bieden wij de kortste levertijd. Binnen 24 uur kunt u uw bladerbare PDF maken.