PDF online magazine

PDF online magazine laten maken

Zoekt u een voordelige manier voor een PDF online magazine? Dan kan Digitaal Publiceren u helpen. Digitaal Publiceren geeft uw PDF online magazine een boost. Online uitgeven van publicaties heeft vele voordelen. Het is een slimme manier om uw magazine snel online te plaatsen. Daarnaast bespaard u aanzienlijk op torenhoge drukkosten. U stuurt uw magazine naar ons op, wij zetten het om in een PDF online magazine en voordat u het weet profiteert u van een bladerbare PDF. Wij houden rekening met uw huisstijl en luisteren naar uw wensen aandachtig. U en uw magazine staan bij ons centraal. Wij hanteren een betrouwbare en snelle service. Uw PDF online magazine staat al binnen 24 uur bij ons online. Bij Digitaal Publiceren zijn de mogelijkheden eindeloos voor uw PDF online magazine! ​

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Waarom PDF online magazine van Digitaal Publiceren.com?

Een PDF online magazine heeft u veel te bieden. Tegenwoordig zijn veel mensen actief op het internet. Een online magazine kan geplaatst worden op uw website. Het nodigt (potentiële) klanten of lezers uit om uw magazine te lezen. Bovendien is het bij een PDF online magazine ook mogelijk om video’s te plaatsen of muziek te laten afspelen. Zo geeft u een extra dimensie aan het lezen van een magazine. De kosten om een fysiek magazine te drukken zijn behoorlijk hoog. Digitaal Publiceren heeft een aantrekkelijke prijs. Wij hebben de beste kwaliteit en prijs verhouding. U vindt onze diensten nergens goedkoper! Bovendien is een PDF online magazine te lezen via de computer, tablet of telefoon. De lezers kunnen hierdoor uw magazine overal lezen. Wij kunnen uw magazine zo aanpassen dat elke lezer het kan lezen. Wilt u links koppelen van uw website met het magazine? Geen probleem! Digitaal Publiceren zorgt ervoor dat alle linkjes werken en verwijzen naar de juiste pagina van uw website.

Een PDF online magazine van Digitaal Publiceren

Wij doen meer dan alleen uw ​magazine converteren naar een bladerbare PDF. Wilt u een online jaarverslag, een online catalogus, of online rapport? Alles kan bij Digitaal Publiceren. Wij zetten uw document om in een kwalitatieve bladerbare PDF tegen de laagste prijs. Digitaal Publiceren hanteert één vast contactpersoon. Zo garanderen wij persoonlijk contact. Bent u benieuwd naar hoe een PDF online magazine van Digitaal Publiceren eruit ziet? Bekijk dan even onze website. Hierop staan voorbeelden en wordt onze werkwijze duidelijk uitgelegd. Wilt u meer weten over de voordelen van een online magazine? Neem gerust contact met ons op. Uw PDF online magazine wordt zo gemaakt bij Digitaal Publiceren!