PDF bladerbaar

De mogelijkheden van een bladerbare PDF

Een bladerbare PDF kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een online jaarverslag, een online magazine of een online brochure. DigitaalPubliceren.com kan uw PDF bladerbaar maken, met behoud van uw eigen huisstijl. Zo kunt u uw online publicatie helemaal zelf vormgeven. Een bladerbare PDF kan op zowel computers als op tablets en smartphones worden geopend. Hierdoor kunnen lezers uw digitale publicatie ook buitenshuis lezen.

Ook de bladerbare PDF zelf biedt verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om achtergrondmuziek te integreren in de bladerbare PDF of gebruik te maken van links naar bijvoorbeeld uw website. Een bladerbare PDF kan online worden gepubliceerd maar kan ook worden opgeslagen op onder andere USB of cd-rom. Ook kunnen afzonderlijke pagina’s van de online publicatie worden opgeslagen als PDF document of worden uitgeprint. Een PDF bladerbaar maken levert veel extra voordelen en mogelijkheden op en is ook nog eens voordeliger dan een gedrukte publicatie!

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

De service van DigitaalPubliceren.com

Uw online jaarverslag, online magazine of online brochure binnen 24 uur publiceren in de vorm van een bladerbare PDF is bij DigitaalPubliceren.com heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op onze website en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document. Wij maken uw PDF bladerbaar en publiceren de bladerbare PDF vervolgens op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Uw digitale publicatie staat vanaf dat moment online en is dan voor iedereen die toegang heeft tot de publicatie beschikbaar. Een bladerbare PDF van DigitaalPubliceren.com is vrij van reclame en kan door de verschillende mogelijkheden geheel naar wens worden samengesteld. Dit gebeurt door gebruik van uw eigen huisstijl en eventueel het gebruik van achtergrondmuziek of links.

Wat kost het om een PDF bladerbaar te laten maken?

Met een bladerbare PDF bespaart u veel geld omdat u geen drukkosten heeft. DigitaalPubliceren.com biedt u een bladerbare PDF die vrij is van reclame tegen de laagste prijs. Maak van uw documenten een prachtige digitale beleving en presenteer uw documenten op een creatieve manier. Bij DigitaalPubliceren.com maken wij uw PDF bestand bladerbaar voor €75,-! Dit is inclusief alle mogelijkheden zoals achtergrondmuziek en links. Bovendien ontvangt u als klant kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Plaats vandaag nog uw bestelling op onze website. Wij zorgen er dan voor dat uw digitale publicatie binnen 24 uur online staat.