Online magazine maken

Online magazine maken met Digitaal Publiceren.com

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat binnen een korte tijd uw PDF om kan zetten naar een online magazine bent u bij Digitaal Publiceren aan het juiste adres. Een online magazine maken kunt u in een handomdraai laten realiseren door de experts van Digitaal Publiceren. In de loop van de jaren hebben wij meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd en wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Tegenwoordig gebruiken veel mensen het internet. Ook bedrijven en eenmanszaken maken van deze manier gebruik om hun klanten te bereiken en te informeren. Door een online magazine maken te realiseren met Digitaal Publiceren kunt u op een unieke manier uw klanten en potentiële klanten op een leuke manier kennis laten maken met uw bedrijf, merk of product. Ook kunt u uw jaarverslagen, presentaties en brochures omzetten naar een online magazine. Een online magazine maken doet u bij de experts van Digitaal Publiceren.

Begin direct met het online magazine maken!

Direct een online magazine maken? Bij Digitaal Publiceren bent u aan het juiste adres voor het omzetten van uw statische PDF bestand naar een bladerbare PDF of magazine. Op deze manier kunt uzelf, uw medewerkers en uw klanten de beleving ervaren van een fysiek magazine, maar dan online! Al vanaf € 65,- kunnen wij dit voor u regelen! Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Daarnaast koppelen wij onze klanten aan één vast contactpersoon zodat u altijd de juiste persoon aan de lijn krijgt. Binnen één dag kunnen onze experts uw magazine omzetten naar een online magazine. Uw online magazine maken wij volledig reclamevrij én in uw eigen huisstijl. U kunt uw online magazine ook voorzien van diverse links. Ook kunt u uw magazine verrijken met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-up afbeeldingen. Bij een online magazine maken kunt u er ook voor kiezen om achtergrondmuziek af te spelen.

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Wilt u een mooi online magazine maken? Bij Digitaal Publiceren.com kunt u een prachtig online magazine maken. Alle publicaties zijn volledig toegankelijk op alle mobiele apparaten. Ook zin de publicaties volledig reclamevrij en volledig in uw eigen huisstijl!

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Van een PDF een bladerbaar online magazine maken!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van een online magazine? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om uw online magazine vorm te geven. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Onze experts denken graag met u mee en geven u graag professioneel advies. U kunt uw bestelling online plaatsen. Een bladerbare PDF van Digitaal Publiceren is vrij van reclame en eenvoudig te plaatsen op uw website. Binnen 24 uur kan staat uw magazine online. ​