Online brochure PDF

Online brochure PDF laten maken.

Zoekt u een leuke manier om uw informatie te presenteren en te verspreiden via bijvoorbeeld uw website? Dan is een online brochure PDF van Digitaal Publiceren iets voor u. Digitaal Publiceren kan u vergelijken met een drukkerij. U kan bij ons een bestelling plaatsen. Wanneer u een bestelling bij Digitaal Publiceren plaatst, nemen wij contact met u op. Wij geven informatie over de mogelijkheden met een online brochure PDF en kunnen u meer over de voordelen vertellen. Digitaal Publiceren vraagt altijd de huisstijl op die u graag wilt. Heeft u een bedrijf met een bepaalde stijl? Geen probleem. Digitaal Publiceren houdt daar rekening mee. Wij gaan direct aan de slag wanneer u een beslissing heeft gemaakt over wat u precies wil. Digitaal Publiceren zorgt ervoor dat er binnen 24 uur een online brochure PDF klaar staat. Wij zetten uw bestand om in een bladerbare PDF. Dit houdt in dat de lezers het gevoel krijgen dat ze echt de pagina’s kunnen omslaan. Dit doen wij in de vorm van schaduwen, geluiden en andere effecten.

Volledig in uw huisstijl!

Iedere digitale publicatie wordt gemaakt vanuit uw eigen huisstijl. Met uw eigen logo, huisstijl kleuren en reclamevrij!

100% responsive publicaties!

Onze publicaties worden gemaakt in HTML 5. Hierdoor zijn alle publicaties volledig Google proof en 100% responsive!

Krachtige online documenten

Uw bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of paginaminiaturen.

  • Hosting eenvoudig via uw eigen webomgeving.
  • Volledig reclamevrij!
  • Uw bladerbare PDF is volledig in uw eigen huisstijl!
  • Uw bladerbare PDF kan worden voorzien van links.
  • Verrijk uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-upafbeeldingen.

1. Wat krijgt een klant aangeleverd?

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de klant de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u van ons een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maand online staan op onze webomgeving. Daarnaast ontvangt u van ons per WeTransfer alle HTML 5 bestanden aangeleverd. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen.

2. Wat zijn de kosten van een bladerbare PDF?

De standaard kosten voor iedere bladerbare PDF zijn altijd gelijk. Daarnaast zijn er enkele extra functionaliteiten waar een extra meerwerkprijs voor in rekening wordt gebracht. Alle tarieven en staffelkortingen vindt u op onze pagina Tarieven.

3. Hoeveel pagina's mag mijn PDF zijn?

Wij hanteren geen maximum voor het aantal pagina’s per publicatie. Dit is ook niet prijsafhankelijk. Echter mag de standaard PDF nooit groter zijn dan 1500 MB.

4. Wat moet ik aanleveren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u ons een PDF document uploaden, de kleurcode voor de publicatie en uw bedrijfslogo. Wanneer uw PDF document te groot is, ontvangen we dit bestand graag per WeTransfer aangeleverd onder vermelding van uw bestelnummer. Hierbij dient u er vooral op te letten dat u een interactieve PDF aanlevert, dus zonder snijranden en marges. De PDF wordt exact gelijk overgenomen zoals aangeleverd, (inclusief links e.d.)

Direct een bladerbaar PDF maken?

Plaats uw bestelling en laat ons vandaag nog uw PDF document omzetten tot een bladerbare PDF!

Waarom een online brochure PDF?

Een fysieke brochure heeft nadelen ten opzichte van een online brochure PDF. Om een brochure te laten drukken bent u veel geld en tijd kwijt. Bovendien heeft u maar beperkte mogelijkheden in tegenstelling tot een online brochure. Ten eerste hanteert Digitaal Publiceren een vast tarief. Er zijn meerdere bedrijven die bestanden omzetten naar bladerbare PDF, maar Digitaal Publiceren is de goedkoopste! Wij leveren hoge kwaliteit pagina’s tegen de laagste prijs. Zo betaalt u nooit te veel bij Digitaal Publiceren. Ten tweede is het mogelijk bij een online brochure om video’s te plaatsen en muziek toe te voegen. Dit maakt het lezen van uw brochure extra speciaal. U kunt ervoor kiezen om achtergrond muziek af te laten spelen of iets uit te leggen via een filmpje. Wilt u linkjes in uw bestand? Digitaal Publiceren garandeert dat al uw linkjes optimaal werken en verwijzen naar de juiste website of pagina. Ten derde kunt u een online brochure PDF op verschillende manieren verspreiden. Alle bladerbare PDF bestanden zijn goed te lezen op de computer, tablet en telefoon. Het is ook mogelijk om uw online brochure op te slaan op een USB of cd-rom. De online brochure gaat verder dan de fysieke brochure!

Meer dan alleen een online brochure PDF

Naast online brochures kunnen wij ook voor u jaarverslagen, magazines, folders omzetten naar een bladerbare PDF. Op onze website vindt u vele voorbeelden. Wilt u meer informatie over de voordelen van een bladerbare PDF? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!