Grondbalans

SPECIALIST IN GRONDSTROMEN SECUNDAIRE GROND EN BAGGERSPECIE

GRONDBALANS IS HÉT AANSPREEKPUNT VOOR AL JE GRONDSTROMEN! Heb je grond nodig of wil je er juist van af? Wij regelen het! We adviseren, verbinden, coördineren, administreren en realiseren. Met 25 jaar ervaring en een sterk lokaal netwerk in heel Nederland, staan wij garant voor de meest economische, circulaire en duurzame oplossing. Met zorgvuldige bodemtoepassing als uitgangspunt.

“Altijd op zoek naar de beste onafhankelijke oplossing voor jouw grondproject!” SPOORWERK PARKEERGARAGE LANDVERBETERING BOUWPUT ONZE EXPERTISES GRONDSTROMEN Onze kennis en ervaring zetten wij om in praktische, circulaire en duurzame oplossingen voor secundaire grond en baggerspecie. We weten precies wat er speelt in de wereld van grond- en bodembeheer en zijn continu op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. We blijven projecten optimaliseren en helpen jou aan de beste, onafhankelijke oplossing. PROJECTREALISATIE Van onderzoek en advies naar voorbereiding en uitvoering: wij regelen het. We coördineren het transport met onze logistieke partners en verzorgen alle benodigde documenten en registraties. Je hebt dus één aanspreekpunt en bespaart zowel tijd als geld. Hoe eerder we betrokken worden in het project, hoe meer we het verschil kunnen maken. ZORGVULDIGE BODEMTOEPASSING

ONZE EXPERTISES VRAAG EN AANBOD Sinds onze oprichting in 1997 bemiddelen wij tussen vraag en aanbod van secundaire grond en baggerspecie. Onze verregaande kennis van de wet- en regelgeving en de lokale markt, maakt ons uniek. We komen met slimme oplossingen waardoor we kleine en grote partijen grond tegen een gunstig tarief leveren en afvoeren. Altijd op het gewenste moment en volgens afspraak. GRONDBANKEN Omdat we beschikken over een landelijk netwerk van grondbanken kunnen we grond in iedere regio innemen, ook met spoed. De grond wordt opgeslagen en gekeurd onder BRL 9335-1. Indien nodig wordt de grond bewerkt en vervolgens hoogwaardig hergebruikt. VAKKUNDIG EN VOLGENS ACTUELE WET- & REGELGEVING NATUURONTWIKKELING DEPOTBEHEER GRONDBANKEN GELUIDSWAL

“Doordat we in elke regio continu op de hoogte zijn van vraag en aanbod, krijgt vrijkomende grond direct een herbestemming binnen dezelfde regio.”

BODEM VOOR TOEKOMSTIGE GENERATIES Wij werken aan een goede bodem voor toekomstige generaties. Een goede bodem is belangrijk voor onze voedselproductie, ons drinkwater én om veilig en duurzaam te kunnen wonen, werken en recreëren. “Vandaag vrijgekomen grond en baggerspecie is de bodem voor morgen.”

SAMEN CIRCULAIR SAMEN DUURZAAM SECUNDAIRE GRONDSTOFFEN LOKALE NETWERKEN DIGITALE BEGELEIDINGSBRIEVEN DUURZAAM WONEN CIRCULAIR EN DUURZAAM DOOR LOKALE NETWERKEN ALTIJD EEN OPLOSSING DICHTBIJ REGIONALE HERBESTEMMING Vrijgekomen grond geven wij direct een herbestemming binnen dezelfde regio: 90% gaat rechtstreeks van project naar project, zonder tussenopslag en bewerking. Dat scheelt tijd, geld en CO2 uitstoot. Goed voor de portemonnee én het milieu. WAARDEVOLLE HERBESTEMMING Wij willen dat vrijgekomen grondstromen ook echt van toegevoegde waarde zijn. Daarom worden geschikte partijen grond en baggerspecie toegepast in projecten die bijdragen aan duurzaam wonen, werken en recreëren. We streven dus naar een regionale én waardevolle herbestemming.

TEAM BAGGERBALANS SPECIALIST IN BAGGERSTROMEN “We werken nauw samen met lokale partners: we maken gebruik van elkaars kracht en kunde.” Vrijgekomen baggerspecie een nuttige herbestemming geven vraagt om specialistische kennis en een eigen aanpak. Ons specialistisch team ‘Baggerbalans’ heeft alle expertise in huis als het gaat om beheer, opslag, toepassen en bewerken van baggerspecie. Onze adviseurs hebben verregaande kennis van de (lokale) markt en de wet- en regelgeving. We bemiddelen bij aanbod van partijen baggerspecie, beheren baggerdepots, coördineren baggerstromen en certificeren partijen baggerspecie. We combineren veilige oplossingen met goede service en een eerlijke prijs. Kortom: ook in baggerstromen is Grondbalans dé specialist.

PROJECTCOÖRDINATIE BAGGEROVERSLAG KLEINSCHALIG BAGGERWERK WEILANDDEPOT

Grondbalans bestaat uit een hecht team met 30 loyale collega’s, verspreid over 3 regiokantoren. Onze kracht? Aandacht voor elkaar, nuchterheid en de drive om binnen ons vakgebied de beste te zijn en te blijven. Onze gezamenlijke energie maakt dat wij altijd het maximale leveren. Natuurlijk samen met onze partners en opdrachtgevers. GRONDBALANS; MET BEIDE BENEN OP DE GROND

ONZE REGIOKANTOREN MENSGERICHT, BETROUWBAAR & DESKUNDIG TOTALE ONTZORGING 25 JAAR ERVARING WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE! Altijd onafhankelijk advies en een passende oplossing voor vrijgekomen grond en baggerspecie. • LOKALE MARKTKENNIS • ALTIJD EEN (REGIONALE) OPLOSSING • DUURZAAM EN CIRCULAIR LEVEREN EN AFVOEREN REGIOKANTOREN GRONDBANKLOCATIES

GRONDBALANS B.V. DE MEERN Naamrijk 1 3454 PX De Meern  030 237 23 00 GRONDBALANS B.V. HEERHUGOWAARD Galileistraat 67 1704 SE Heerhugowaard  072 576 32 32 GRONDBALANS NOORDOOST B.V. Oevers 14 8331 VC Steenwijk  0521 521 930     info@grondbalans.nl  grondbalans.nl Volg ons via SAMEN MOOIE PROJECTEN MAKEN!

RkJQdWJsaXNoZXIy ODY1MjQ=